HOME arrow INFO arrow Ingezonden items arrow Tentoonstelling GAL
Tentoonstelling GAL PDF Afdrukken E-mail
GAL  
  
Vanaf vrijdag 13 mei 2011 kan je in het UFO van de UGent de tentoonstelling GAL - Een halve eeuw op het scherp van de snee bezoeken, een organisatie van curieus.
Dit jaar is GAL (pseudoniem van Gerard Alsteens) vijftig jaar aan het werk. Met zijn scherpe pen en spitse geest, giet hij al een halve eeuw de actualiteit in een kritisch en betekenisvol beeld.
De verjaardag van de belangrijkste politiek tekenaar van het land kan je niet zomaar laten passeren. En dus sloegen curieus en GAL de handen in elkaar voor een prachtige overzichtstentoonstelling van zijn werk. Gerard selecteerde zelf zijn werken, curieus kaderde ze in historisch perspectief.
En het resultaat mag er zijn. De retrospectieve biedt een kritisch overzicht van 1960 tot nu, vijftig jaar politieke en maatschappelijke geschiedenis van België en de wereld.

Je kan de tentoonstelling vanaf vrijdag 13 mei tot en met zaterdag 28 mei 2011 bezoeken in het UFO (Universiteitsforum) in Gent.

Maandag tot vrijdag van 10 tot 19 uur, op zaterdag van 10 tot 18 uur.
Gratis inkom.
Meer info: http://www.curieus.be/gal, Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken of 09 265 79 48.