HOME arrow PUBLICATIES arrow Publicatieberichten arrow Publieksprijs CeLT
Publieksprijs CeLT PDF Afdrukken E-mail
Celt  
  
Brood & Rozen neemt deel aan de westrijd 'Het beste uit de tijdschriften 2011'. Voor de publieksprijs hiervan kan ook jij je stem uitbrengen. Wie weet hou je er nog een tijdschriftabonnement of een duoticket voor Mind the Book aan over.

De Culturele en Literaire Tijdschriften (CeLT) organiseren jaarlijks 'Het beste uit de tijdschriften 2011', een wedstrijd voor de beste tijdschriftartikels van het voorbije jaar. Voor de publieksprijs kan je op hun website nu stemmen op jouw favoriete bijdrage uit 2010.
Een warme oproep aan jullie allen: lees de boeiende bijdrage van Stijn Oosterlynck en Pascal Debruyne uit Brood & Rozen en breng vooral je stem uit! Natuurlijk mag je voorkeur uitgaan naar een ander geselecteerd artikel, maar wij zouden het vooral fijn vinden mocht jouw stem naar onze bijdrage gaan. Deelnemen kan tot 31 maart.

De publieksprijs kadert in de wedstrijd 'Het beste uit de tijdschriften 2011' van de CeLT, in samenwerking met Knack. Hiervoor bekroont een vakjury drie artikels. De winnaars daarvan worden bekend gemaakt op zondag 6 maart om 16.30 uur op Mind the Book in deSingel in Antwerpen.