HOME arrow ABOUT US arrow Whatâ??s on elsewhere arrow Festival van de Gelijkheid
Festival van de Gelijkheid PDF Print E-mail
English version not available.

Image    Na het succes van het eerste Festival van de Gelijkheid organiseert Curieus van 10 tot 13 december 2014 een tweede editie. Het palmt opnieuw de Gentse Vooruit in met debatten, interviews, performance, expo, literatuur, muziek, lezingen, docu, geefplein, boekenmarkt, boekenruil ...
Op www.festivalgelijkheid.be vind je alvast een eerste greep uit het programma. Hou deze website in de gaten. Je ontdekt er voortdurend nieuwe namen, activiteiten en ander nieuws heet van de naald.

Ga in debat over armoede met Hendrik Cammu. Verdwaal in een expo over de Red Star Line. Krijg kippenvel bij het breekbare optreden van Frank Vander linden. Droom weg tijdens de getuigenis van Jan Leyers bij onze Boeiende Babbels. Word opstandig van onze documentaires. Maak iemand gelukkig met een persoonlijk stuk dat jij wil weggeven op ons geefplein. Laat je boek signeren door Valentino Achak Deng. Laat je ontroeren door de vriendschap tussen Simon Gronowski en Koenraad Tinel. Ruil je oude gsm voor een frisgroene boom. Vier mee onze verschillen. En fuif twee dagen lang wat kleur in de nacht. Want in 't donker zijn we allemaal gelijk.

Gelijkheid werkt. Onze samenleving wordt sterker wanneer we op gelijke voet leven met elkaar. We willen ons niet neerleggen bij ongelijkheid. Nooit. Gelijkheid inspireert. Stelt vragen. Confronteert. Daagt uit… 

Wanneer? woensdag 10 tot zaterdag 13 december 2014
Waar? Kunstencentrum Vooruit, Sint-Pietersnieuwstraat 23, Gent

Het Festival van de Gelijkheid is een organisatie van Curieus, met de steun van sp.a en MO*. Bezoek ook het Facebookevenement voor updates over het programma, nieuwe namen, praktische info en ander nieuws heet van de naald.

Wil je het Festival van de Gelijkheid een financieel duwtje in de rug geven? Dan ben je welkom op www.festivalfamilie.be.