HOME arrow INFO arrow Infoberichten arrow Hart boven hard
Hart boven hard PDF Afdrukken E-mail
Image     

Amsab-ISG ondertekende samen met het Cultureel-Erfgoedoverleg de alternatieve septemberverklaring van HART BOVEN HARD, een brede maatschappelijke beweging van mensen en organisaties die hopen op méér dan louter vijf jaar besparingspolitiek. Wij hopen dat ook u het initiatief onderschrijft.

HART BOVEN HARD is een beweging, gegroeid uit een brede, diverse maatschappelijke beweging van mensen en organisaties die werken aan een solidaire samenleving en hopen op méér dan vijf jaar besparingspolitiek. Mensen uit cultuur, welzijn, jeugdwerk, onderwijs, socio-culturele verenigingen, vakbonden, ... geloven samen in 'hart boven hard'. Het is een platform dat blijft groeien.

HART BOVEN HARD is een gedeelde noemer voor iedereen, elke organisatie en elke actie die zich achter de programmaverklaring schaart. Die verklaring werd publiek gemaakt op 22 september, de dag waarop de minister-president van de Vlaamse regering de Septemberverklaring uitsprak. We noemden ze daarom de Alternatieve Septemberverklaring.

Ook het Cultureel-Erfgoedoverleg ondertekende deze verklaring. Lees en onderteken de Alternatieve Septemberverklaring op www.hartbovenhard.be.