Amsab-IHS
Bagattenstraat 174
9000 Gand (Belgique) 
Tel.: +32 (0)9 224 00 79
Fax: +32 (0)9 233 67 11

le lundi : de 10 à 17 heures, du mardi au vendredi : de 9 à 17 heures

Soyez le bienvenue!

En savoir plus ...

 

 
La version française de cet article n'est pas disponible.

Volg ons ook op:
Facebook
FlickrYouTubeImage
 
Image
 
Image
 
La version française de cet article n'est pas disponible.

Image
 
HOME
Oproep 'Gantoise 150' Convertir en PDF Version imprimable Suggérer par mail
In 2014 bestaat KAA Gent 150 jaar en dat moet gevierd worden. â??Den Ag??â?? startte in 1864 als een turnclub en groeide uit tot een organisatie met veel sporttakken. Vandaag zijn er nog vier actief: hockey, tennis, atletiek en â?? voetbal. Amsab-ISG maakt daarom een boek over de geschiedenis van de Gantoise. En ook jij kan daarbij helpen!

 
 
Ken jij het antwoord op de fotovraag (zie pdf voor een grotere afbeelding)? Dan heb je ongetwijfeld nog veel meer te vertellen over jouw favoriete club. Heb je thuis nog fotoâ??s, filmpjes, shirts, sjaals, posters â?? van vroeger? Of heb je nog een mooi verhaal of een sappige anekdote? Laat het ons dan weten! 

Op zondag 2 juni kan je aan het Ottenstadion bij ons terecht. Dan organiseert vzw Voetbal in de stad een afscheidsdag van het stadion. Kom er tussen 11.30 en 17.30 uur met je verhaal, fotoâ??s, oude toegangstickets â?? langs bij de stand van Amsab-ISG. Wij noteren je gegevens en maken fotoâ??s van je materiaal, zodat je dat direct terug mee kan nemen. Wie weet krijg je zo een plaats in het boek. 
Tegelijk verloten we samen met de club ook een voetbalshirt, gesigneerd door alle spelers. 

Kan je er op 2 juni niet bij zijn? Mail dan je verhaal en/of een lijstje van het materiaal dat je bezit, samen met je antwoord op de wedstrijdvraag en je contactgegevens naar  Cet e-mail est protégé contre les robots collecteurs de mails, votre navigateur doit accepter le Javascript pour le voir . Misschien woon jij met een wel heel uniek shirt de matchen in het nieuwe stadion bij.