HOME arrow INFO arrow On nous ??crit arrow Affichecampagne Justice4Iraq
Affichecampagne Justice4Iraq Convertir en PDF Version imprimable Suggérer par mail
La version française de cet article n'est pas disponible.

Image
Op zaterdag 16 maart 2013 zet Victoria Deluxe een opvallende sensibiliserende affichecampagne op in Gent onder de slogan 'Gent, stad tegen de oorlog'. Aanleiding is de 10e verjaardag van de inval in Irak onder leiding van de Verenigde Staten.
In 2003, ten tijde van de inval, kwamen duizenden mensen op straat om te betogen tegen de brutale oorlog in Irak. Vandaag lijkt het protest geluwd, maar daarin wil Victoria Deluxe verandering brengen. Tien jaar van bezetting heeft Irak als natie immers vernietigd en ondanks de terugtrekking van de reguliere strijdkrachten eind 2011, is het nog steeds een bezet land. 

Daarom trekt Victoria Deluxe op zaterdag 16 maart met zo veel mogelijk enthousiaste Gentenaars de straten van Gent in om 10.000 affiches te verspreiden.
 
Iraq 

Praktisch
Wanneer? Zaterdag 16 maart 2013 om 10 uur.
Waar? Victoria Deluxe, De Expeditie, Dok Noord 4F-102, 9000 Gent. 

Na ontvangst met koffie en koffiekoeken volgt er een algemene briefing en wordt er naar de verschillende wijken en buurten van Gent getrokken.

Wil je er graag bij zijn? Laat het dan weten via Cet e-mail est protégé contre les robots collecteurs de mails, votre navigateur doit accepter le Javascript pour le voir  of 0474 726 223.

Meer informatie over de actie, over hoe je die kan steunen ... vind je op http://www.victoriadeluxe.be/justice4iraq.