HOME arrow INFO arrow Infoberichten
Deuren toe! PDF Afdrukken E-mail
Image

Amsab-ISG gaat dicht. Niet voorgoed natuurlijk, tijdelijk, want Amsab-ISG gaat verbouwen! Na dertig jaar is ons oude gebouw in de Bagattenstraat aan een opknapbeurt toe. Bovendien moest er dringend iets gedaan worden aan de toegankelijkheid. 

Lees meer ...
 
Stem op ons initiatief! PDF Afdrukken E-mail
Image

Amsab-ISG doet als gastvrije cultuurorganisatie mee met de campagne 'Gastvrije Gemeente' van Vluchtelingenwerk Vlaanderen. Bedoeling is om op zoek te gaan naar gastvrije initiatieven voor asielzoekers en vluchtelingen in Vlaanderen en Brussel. Stem op ons initiatief!

Lees meer ...
 
De Grote Parade van Hart boven hard PDF Afdrukken E-mail
Image

Heb je een hart voor kunst en cultuur? Stap dan zeker mee in de Grote Parade te Brussel met de brede burgerbewegingen Hart boven Hard en Tout Autre Chose op 20 maart 2016.

Lees meer ...
 
Internationale Vrouwendag PDF Afdrukken E-mail
Image Uit het archief van Amsab-ISG: een postkaartje uit de jaren 1950. De foto is niet echt 'internationaal', het bijschrift wel.
Lees meer ...
 
Nacht van de Geschiedenis PDF Afdrukken E-mail
Image 

Amsab-ISG, het Liberaal Archief en de Vlaamse Geschiedkundige Kring nodigen u graag uit op de Nacht van de Geschiedenis: 'Over klassenverschillen aan tafel en gedeelde muzieksmaak'. 

Lees meer ...
 
Censuur en vrije meningsuiting. PDF Afdrukken E-mail
Image Van documenten kan je leren. Dat is, in het kort, het uitgangspunt van de werkgroep LeerDok. Amsab-ISG is één van de partners en maakte hiervoor het inleidend filmpje voor het leerpakket 'Censuur en vrije meningsuiting'.
Lees meer ...
 
Lezing van Philipp Blom PDF Afdrukken E-mail
Image

Amsab-ISG, het Liberaal Archief en de UGent nodigen u van harte uit voor een lezing van Philipp Blom: Philosophy in an Age of Climate Change - How the Enlightenment Contributed to Modern Catastrophes and How it can Help Solve Them op donderdag 4 februari om 14.30 u in de Minard in Gent.

Lees meer ...
 
Fotoreportage Festival van de Geljkheid. PDF Afdrukken E-mail
Image

Fotoreportage van Geert Bonne over de opening van het Festival van de Gelijkheid met onder meer de fototentoonstelling van Wolf Suschitzky.
Klik hier

Lees meer ...
 
Meer ...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 108 van 122