HOME arrow TENTO
TENTO
Romain 100 PDF Afdrukken E-mail
Image

Op 7 december 2015 is het precies 100 jaar geleden dat Romain Deconinck, hét icoon van het Gentse en Vlaamse volkstheater, werd geboren. Het comité Initiatief 100 viert deze geboortedag met de revue Romain-hermixt, de heruitgave van het boek met leven en werk van Romain Deconinck, de website Romain 100 en een tentoonstelling in de Minard.

Lees meer ...
 
Fototentoonstelling: Wolf Suschitzky PDF Afdrukken E-mail
Image

In het kader van het Festival van de Gelijkheid brengt Curieus een unieke tentoonstelling met foto’s van Wolf Suschitzky in de sfeervolle museumkelder van Amsab-ISG.

Lees meer ...
 
Tentoonstelling Louis Deltour PDF Afdrukken E-mail
Image

Van 15 tot en met 24 september loopt in het Staf Versluyscentrum in Bredene een tentoonstelling met werken van Louis Deltour. 

Lees meer ...
 
Fotofestival 80 Days of Summer PDF Afdrukken E-mail
Image Van 12 juni tot 30 augustus 2015 vindt in Gent 80 Days of Summer – Stories of Identity plaats. Het is de eerste editie van een nieuw fotofestival, met 27 tentoonstellingen op 10 locaties in de stad. In Amsab-ISG kan je een selectie van cartes de visite uit onze fotocollectie bekijken.
Lees meer ...
 
Aarde is aarde PDF Afdrukken E-mail
Image   Nog tot 19 december kan je elke werkdag in onze museumkelder terecht voor de tentoonstelling Aarde is aarde. Rouw- en grafrituelen bij Turkse Gentenaars. Helemaal gratis!
Lees meer ...
 
Pop-up Gantoise 150 PDF Afdrukken E-mail
Image   Op de vitrines van de voormalige Reddy Teddy-winkel aan de Vrijdagmarkt hangt er momenteel een pop-up minitentoonstelling over het project 'Gantoise 150'.
Lees meer ...
 
Erfgoeddag 2014: Grenzeloos PDF Afdrukken E-mail
Image Op 27 april 2014 vindt Erfgoeddag plaats. Dit jaar staat die in het teken van het thema 'Grenzeloos'. In Amsab-ISG kan je een tentoonstelling bezoeken over rouw- en grafrituelen bij Turkse Gentenaars en tonen we een presentatie over het thema migratie bij ons en het erfgoed dat we daarover bewaren.
Lees meer ...
 
100 jaar Vooruit in het STAM PDF Afdrukken E-mail
Image 
Op donderdag 19 september nodigden we onze stakeholders uit voor een nocturne van de tentoonstelling 100 jaar Vooruit. Bezocht je die zelf nog niet? Dan kan je nog tot 1 december in het STAM terecht.
Lees meer ...
 
Cinema Vooruit PDF Afdrukken E-mail
cinema vooruit
Naar aanleiding van 100 jaar Vooruit herdoopten wij onze museumkelder tot Cinema Vooruit. Je kan er documentaire filmfragmenten uit de collectie van Amsab-ISG komen bekijken.
Lees meer ...
 
Opening 100 jaar Vooruit PDF Afdrukken E-mail
STAM Amsab-ISG trapt op 1 mei, Dag van de Arbeid, samen met STAM, UGent en Kunstencentrum Vooruit 100 jaar Vooruit op gang. Het Feestlokaal van Vooruit in de Sint-Pietersnieuwstraat wordt 100. Als h??t huis van bewaring van het rijke erfgoed van Vooruit vieren wij dat uiteraard volop mee. We nodigen jou die dag heel graag uit op de opening van de tentoonstelling in het STAM.
Lees meer ...
 
<< Begin < Vorige 1 2 Volgende > Einde >>

Resultaten 1 - 14 van 18