HOME
Newsflash: Opening tentoonstelling Friends of the Earth
Onderwerp: Newsflash: Opening tentoonstelling Friends of the Earth
Verzenddatum: 2011-09-21 11:51:35
Mail nr #: 30
Inhoud:


e Newsletter
 


Naar aanleiding van de Internationale Dag van de Vrede nodigen we je graag uit voor de opening van de tentoonstelling Voor Moeder Aarde / Friends of the Earth. 20 jaar engagement.

Wanneer? Donderdag 22 september 2011 om 19 uur.
Waar? Amsab-museum, Bagattenstraat 174, 900 Gent.

Famke Vekeman
, coördinator bij Friends of the Earth, en Geert Van Goethem, directeur van Amsab-ISG, leiden de tentoonstelling in. Daarna bieden we je een drankje aan.

Al sinds 1991 zet Friends of the Earth Vlaanderen en Brussel zich in voor milieu, ontwapening en mensenrechten, oorspronkelijk onder de naam Voor Moeder Aarde. Via geweldloze directe actie, debat en vorming streeft de organisatie naar een duurzame en solidaire samenleving. Haar internationaal netwerk, Friends of the Earth International, ontstond in 1971 en is met meer dan 2 miljoen leden wereldwijd de grootste milieubeweging. In deze tentoonstelling krijg je te zien hoe de beweging is ontstaan en uitgroeide tot wat ze vandaag is.


Tot morgen!

www.amsab.be
www.motherearth.org

 
Uw inschrijving:
[SUBSCRIPTIONS]

 

logo_vlaamseoverheid.pnglogo_erken

 

 

 

1

De Amsab-nieuwsbrief is een realisatie van Paule Verbruggen (algemene coördinatie), Mario Van Driessche (webdesign), Sonny Plasschaert (IT-distributie) en Servaas Lateur (redactie).

© Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis, Bagattenstraat 174, 9000 Gent
www.amsab.be
- www.facebook.com/AmsabISG