HOME
Nieuwsbrief: Archief Samenlevingsopbouw Gent naar Amsab-ISG
Onderwerp: Nieuwsbrief: Archief Samenlevingsopbouw Gent naar Amsab-ISG
Verzenddatum: 2011-06-30 14:47:13
Mail nr #: 28
Inhoud:


e Newsletter
 
6e jaargang, nr. 4, juni 2011
Volg ons ook op: facebook

Archief Samenlevingsopbouw Gent
Samenlevingsopbouw   Eind juni haalde Amsab-ISG archief op bij Samenlevingsopbouw Gent. De aanwinst is een verrijking voor onze collectie onder de noemer welzijnswerk.
 
Brood & Rozen, (2011)2
Brood & Rozen, (2011)2
In ons zomernummer lees je over de visie op goede kinderliteratuur aan het begin van de 20e eeuw, kamperen aan de kust en een reis van Camille Huysmans naar Georgië. Ideale vakantielectuur!
Vakantiekolonies in Oostende
  Vanaf 17 juni 2011 kan je in de Venetiaanse Gaanderijen aan de dijk van Oostende de tentoonstelling We zijn goed aangekomen. Vakantiekolonies aan de Belgische kust [1887-1980] bezoeken.


INGEZONDEN ITEMS

 
Duwoh: 'Chantez la vie!'
duwoh Tijdens de Gentse Feesten, op 24 juli 2011 om 19 uur in de Spiegeltent in het Baudelopark, brengt Duwoh (Anke Hintjes: zang, Bernard Van Lent: accordeon) onder de noemer Chantez la vie! een programma van liederen over verzet en hoop.
Informatie aan Zee
Informatie aan zee Op 15 en 16 september 2011 organiseert de Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie in het Kursaal in Oostende de twaalfde editie van Informatie aan Zee.
ManiFiesta
Op 24 september 2011 organiseren Geneeskunde voor het Volk en Solidair in Bredene-aan-Zee de tweede editie van ManiFiesta, het feest van de solidariteit.
 


Uw inschrijving:

[SUBSCRIPTIONS]

 

logo_vlaamseoverheid.pnglogo_erken

 

 

1

De Amsab-nieuwsbrief is een realisatie van Paule Verbruggen (algemene coördinatie), Mario Van Driessche (webdesign), Sonny Plasschaert (IT-distributie) en Servaas Lateur (redactie).

© Amsab-Instituut voor Sociale Geschiedenis, Bagattenstraat 174, 9000 Gent
www.amsab.be
- www.facebook.com/AmsabISG