HOME
Nieuwsbrief: Nieuwe publicaties!
Onderwerp: Nieuwsbrief: Nieuwe publicaties!
Verzenddatum: 2010-11-15 10:31:54
Mail nr #: 18
Inhoud:




e Newsletter
1

 5e jaargang, nr. 9, november 2010

 

Bestel online: De blijde intrede van de automobiel
Onlangs stelden Amsab-ISG en Academia Press het boek De blijde intrede van de automobiel in België, 1895-1940 van Donald Weber voor. Je kan het nu bestellen via onze website.
Prijs: € 28 / € 23 (leden Amsab-ISG)

Lees meer ...

 

Publicatie Met nieuwsgierige blik
Met nieuwsgierige blik  
Paul Depondt interviewde Geert Van Goethem en Jan De Maeyer, respectievelijk directeurs van Amsab-ISG en KADOC-K.U.Leuven, voor zijn boek Met nieuwsgierige blik. Collectievorming & aankoopbeleid in Vlaanderen.
Lees meer ...

 

Publicatie ILO Histories
ILO histories  
De lezingen van het colloquium The International Labour Organization: Past and Present op 5 en 6 oktober 2007 in Brussel, zijn gebundeld in het boek ILO Histories. Daarbij is ook een bijdrage van Geert Van Goethem, directeur van Amsab-ISG.
Lees meer ...


 
Gentse Museumnacht
Gentse Museumnacht
Op donderdag 2 december is het opnieuw Gentse Museumnacht. Verschillende musea in Gent zetten dan hun deuren tot na middernacht open. Op verschillende plaatsen zijn heel wat interessante collectiestukken van Amsab-ISG te bezichtigen.
Lees meer ...

 

INGEZONDEN ITEMS

 

Debat socialisme en de Vlaamse beweging
 
Op 18 november 2010 om 20 uur organiseren de Stichting Gerrit Kreveld en Sampol in Kunstencentrum Vooruit een debat over socialisme en de Vlaamse beweging.
Lees meer ...


Louis Varlezlezing
Louis Varlez Op 9 december 2010 om 17 uur geeft Ophelia Ongena in de KANTL een lezing over de geschiedenis van de SERV en het sociaaleconomisch overleg in Vlaanderen.
Lees meer ...

 

 

Uw inschrijving:
[SUBSCRIPTIONS]

 

logo_vlaamseoverheid.pnglogo_erken

 

 

1
De Amsab-nieuwsbrief is een realisatie van Paule Verbruggen (algemene coördinatie), Mario Van Driessche (webdesign), Sonny Plasschaert (IT-distributie) en Servaas Lateur (redactie).