HOME
Nieuwsbrief: 1 mei
Onderwerp: Nieuwsbrief: 1 mei
Verzenddatum: 2010-04-29 10:38:18
Mail nr #: 13
Inhoud:
e Newsletter
1

 5e jaargang, nr. 5, mei 2010


HOPE: nieuw Europees project van start
Amsab-ISG brengt zijn digitale collecties online in Europeana in het kader van een ambitieus nieuw Europees project Heritage of the People's Europe (HOPE).
Lees meer ...De droom van een betere wereld
De droom van een betere wereld Dit jaar viert de socialistische partij haar 125e verjaardag. Naar aanleiding daarvan werd het boek De droom van een betere wereld uitgegeven.


Lees meer ...1 mei
   Ter gelegenheid van 1 mei bieden we onze lezers het boek Een mens leeft niet van brood alleen. Bouwstenen voor een culturele arbeidersgeschiedenis (1800-1940) aan. Uitzonderlijk aan de prijs van € 10 (inclusief verzendkosten) in plaats van € 15.
Lees meer ...

 

Zolang er scheepsbouwers zingen
Scheepsbouwers zingen
Eind mei wordt de documentaire Zolang er scheepsbouwers zingen van Jan Vromman op dvd gereleased, een samenwerking tussen distributeur Imagine, Victoria Deluxe, Amsab-ISG, Jan Vromman en producent Het Gematigd Zeeklimaat.
Lees meer ...

 

125 jaar socialistische partij
125 jaar socialistische partij   Naar aanleiding van de 125e verjaardag van de sp.a maakte Amsab-ISG een rondreizende tentoonstelling over de geschiedenis van de socialistische partij. 
Lees meer ...

 


INGEZONDEN ITEMS


Lezing Karen Offen
Karen Offen    Op dinsdag 18 mei geeft de Amerikaanse historica Karen Offen (Stanford University) een lezing aan de Universiteit Gent over History, memory and the empowerment of women.
Lees meer ...

 

 

Uw inschrijving:
[SUBSCRIPTIONS] logo_vlaamseoverheid.png

 

 

 


1
De Amsab-nieuwsbrief is een realisatie van Paule Verbruggen (algemene coördinatie), Mario Van Driessche (webdesign), Sonny Plasschaert (IT-distributie) en Servaas Lateur (redactie).