HOME
Amsab-ISG nieuwsbrief: Groen!
Onderwerp: Amsab-ISG nieuwsbrief: Groen!
Verzenddatum: 2009-11-16 14:51:23
Mail nr #: 6
Inhoud:
e Newsletter
1
4e jaargang, nr. 8, november 2009

Milieu & Geschiedenis

Milieu  

Amsab-ISG kan zonder meer zeggen dat het is uitgegroeid tot hét archief voor de groene beweging. Dit willen we nu ook beklemtonen met een groene website.


Lees meer ...Brood & Rozen, (2009)3
2009/3

Brood & Rozen, 2009(3)
Een 'groen nummer', barstensvol nieuws over vers verwerkte groene archieven en bijdragen over natuurbeschermings- en milieubewegingen.


Lees meer ...Herfstprogramma Cinema Vooruit
Cinema Vooruit  


In het herfstprogramma van Cinema Vooruit wordt gefocust op het educatief aspect in onze samenleving. Onze schoolgaande jeugd van morgen, sport als ontspanning ...


Lees meer ...Foto's uit de DDR
De Berlijnse muur   In de inkomhal loopt momenteel een kleine tentoonstelling met foto's uit de Duitse Democratische Republiek.

Lees meer ...


INGEZONDEN ITEMSVlaggen Amsab-ISG in M HKA
Vlag BWP   TEXTILES - Kunst en het sociale weefsel
Tentoonstelling in het M HKA
11 september 2009-3 januari 2010

Lees meer ...Colloquium War and society

Milieu  

Voor zijn 40e verjaardag organiseert het SOMA het colloquium War and society in 20th century Europe, van 9 tot en met 10 december 2009 in het SQUARE Brussels Meeting Centre.
 
Colloquium Arbeid en arbeidsvreugde
Milieu

De Vereniging voor de studie van het werk van Hendrik de Man organiseert op 20 november 2009 een colloquium omtrent arbeid en arbeidsvreugde, in het auditorium van de Permekebibliotheek in Antwerpen.


Lees meer ...

 


Uw inschrijving:
[SUBSCRIPTIONS] logo_vlaamseoverheid.png

 

1
De Amsab-nieuwsbrief is een realisatie van Paule Verbruggen (algemene coördinatie), Mario Van Driessche (webdesign), Sonny Plasschaert (IT-distributie) en Servaas Lateur (redactie).