HOME
Amsab-ISG nieuwsbrief: Vilvoorde City, de Far-West
Onderwerp: Amsab-ISG nieuwsbrief: Vilvoorde City, de Far-West
Verzenddatum: 2009-09-07 11:22:59
Mail nr #: 4
Inhoud:
e Newsletter
1

4e jaargang, nr. 6, september 2009


Vilvoorde City, meer bepaald in de Far-West

Farwest Vilvoorde

Van 12 tot en met 19 september 2009 loopt in Vilvoorde de tentoonstelling Vilvoorde City, meer bepaald in de Far-West. Daarnaast is er ook een mooi geïllustreerd boek over het leven in de Far-West. Dit project kadert in het onderzoeksprogramma Accenten uit de geschiedenis van Vlaams-Brabant, in opdracht van de provincie.
 


INGEZONDEN ITEMS

Viering Lucien De Coninck

Lucien De Coninck

Het Fonds Lucien De Coninck gedenkt op zaterdagnamiddag 19 september de geboorte, honderd jaar geleden, van de bioloog, humanist en vrijdenker Lucien De Coninck.
Complex Zebrastraat, Zebrastraat 32, 9000 Gent om 14 uur.
Lees meer ...


Herdenking Francisco Ferrer

Francisco Ferrer

In september-oktober organiseren de Université Libre de Bruxelles en de Haute Ecole Francisco Ferrer een reeks activiteiten voor de herdenking van de honderdste verjaardag van de executie van de Catalaanse pedagoog en anarchist Francisco Ferrer.

Lees meer ...


Tento De moeders van het Meiplein

Een tentoonstelling over dertig jaar strijd van moeders en grootmoeders van vermisten onder de Latijns-Amerikaanse dictaturen.  
Van 1 tot 22 september in Amazone, Middaglijnstraat 10, 1210 Brussel (tijdens de kantooruren)
Lees meer ...

 

Tento Masereel en de zee
La Sirene Naar aanleiding van de 120e verjaardag van de geboorte van Frans Masereel organiseert het stadsbestuur van Blankenberge een grootschalige tentoonstelling over deze Belgische houtsnijkunstenaar.
Lees meer ...


Uw inschrijving:
[SUBSCRIPTIONS] logo_vlaamseoverheid.png

 

1
De Amsab-nieuwsbrief is een realisatie van Paule Verbruggen (algemene coördinatie), Mario Van Driessche (webdesign), Sonny Plasschaert (IT-distributie) en Servaas Lateur (redactie)